Tort na bazie bitej śmietany i jagód przekładany rozpływającymi się w ustach biszkoptami
Tort na bazie lekkiego musu z białej belgijskiej czekolady z dodatkiem pistacji i chrupek przekładany biszkoptami
Tort na bazie bitej śmietany i truskawek przekładany rozpływającymi się w ustach biszkoptami
Tort na bazie musu czekoladowego i kremu brulle z dodatkiem galaretki malinowej na czekoladowym biszkopcie
Tort na bazie bitej śmietany i malin przekładany rozpływającymi się w ustach biszkoptami
Tort na bazie bitej śmietany przekładany biszkoptami udekorowany czekoladą.
Bezowe płaty przekładane subtelnym musem czekoladowym z nutą alkoholu i dodatkiem intensywnego smaku wiśni
Tort bezowy z kremem z dodatkiem bakalii i płatków bezowych
Tort na bazie czekoladowego kremu z alkoholem i opcjonalnym dodatkiem wiśni na czekoladowym biszkopcie
Tort z bitej śmietany przekładany biszkoptami z owcową dekoracją
Tort na ciemnym biszkopcie z chrupką czekoladową i belgijską czekoladą deserową
Tort na ciemnym biszkopcie z kremem z nutą kawy i alkoholem