Krucha babeczka z nadzieniem orzechowym polana karmelem
Krucha babeczka z kremem brulle udekorowana owocami
Kruche babeczki z nadzieniem jogurtowym i dekoracją owocową
Krucha babeczki z nadzieniem jogurtowym, udekorowane owocami, posypką czekoladową i czekoladą
Desery z belgijskiej czekolady: deserowej, mlecznej, budyniu, galaretki, musu pomarańczowego
Trufle, mini ptysie, kulki kokosowe i kulki czekoladowe
Krucha babeczka z nadzieniem
z kremu brulle udekorowana owocami
Krucha babeczka z nadzieniem
z kremu brulle, truskawkami i galaretką o smaku truskawkowym
Mini serduszka z nadzieniem jogurtowym o różnynch smakach przygotowane na cieście biszkoptowym i udekorowane wiórkami czekoladowymi
Ciasto biszkoptowe z konfiturą w trzech smakach: wiśnia, jagoda lub czekolada
Ciasto biszkoptowe z nadzieniem budyniowym o smaku wanilii lub z nadzieniem z konfitury o smaku jagodowym.
Ciasto półfrancuskie z nadzieniem z konfitury jabłkowej lub budyniu
Nadzienie jogurtowe o smaku waniliowym i truskawkowym, galaretką truskawkową i biszkoptem
Kruche ciasto z wypełnieniem z budyniu lub konfitury jagodowej
Krucha babeczka z kremem brulle, truskawkami i galaretką o smaku truskawkowym
Ciasto biszkoptowe z dodatkiem kakao, czekolady, orzechów i wiórek kokosowych
Serduszko z masą jogurtową o smaku waniliowym i truskawkowym, przygotowane na biszkopcie
Ciastko na jasnym biszkopcie z musem karmelowym na bazie bitej śmietany
Delikatne, lekkie ciasteczka na bazie białek i mąki migdałowej z nadzieniem
Ciasto ptysiowe przekładane budyniem i bitą śmietaną
Ciasto biszkoptowe z konfiturą jabłkową udekorowane bitą śmietaną
Ciasteczka na jasnym biszkopcie z kremem czekoladowym na bazie alkoholu pokryte mgiełką czekoladową
Ciasto francuskie przekładane budyniem i bitą śmietaną
Ciastko z masą jogurtową o smaku czekoladowym udekorowane czekoladą
Małe serduszko z masą jogurtową o smaku truskawkowym przygotowane na biszkopcie